DJ Tiësto te druk voor eigen huwelijk

Tijs Verwest met zijn vriendin Stacy Blokzijl, of ze ooit gaan trouwen who knows!

Tijs Verwest met zijn vriendin Stacy Blokzijl, of ze ooit gaan trouwen who knows!

Eens in de zoveel tijd lees je gewoon berichten die zowel humoristisch als erg triest zijn, dit is er zo een. De 39 jarige Bredase dj Tijs Verwest kondigde in januari aan te willen gaan trouwen met zijn 19 jarige vriendin Stacey Blokzijl wat op zich al nieuws was. Echter gaat de op 10 oktober geplande huwelijksvoltrekking voorlopig niet door omdat de dj te weinig tijd heeft om zich erop voor te bereiden. Als internationale top dj heeft Verwest, beter bekend als dj Tiësto, kennelijk geen gaatje in zijn agenda weten te vinden voor zijn geliefde. Tja, dat noem ik nog eens vooruitzichten om als toekomstig echtgenote naar uit te kijken. Als je man al geen tijd heeft voor je huwelijk, dan kun je je toch dingen gaan afvragen, zeker gezien zijn verleden waarin eerdere trouwplannen op niets uitdraaide. Dat Tijs het maximale uit zijn dj bestaan wil halen en zich daarom voor de komende jaren vol laat boeken is niet eens zo raar. Je moet cashen wanneer je kan en daarmee is hij nu al een aantal jaren met succes mee bezig. Dat heeft ie ook verdient want hij komt van ver. Ook aan Tijs zijn dj bestaan komt immers een keer een eind en dan moet je toch verder als mens. Dat ie nu dus ff geen zin heeft om naar een goede cateraar, een zaaltje en een bruidsjurk te zoeken is logisch.

 

Opmerkelijk is dat de dj bij de aankonding van het huwelijk nog het volgende verklaarde: “Ik maak tijd voor Stacey. Ik ben vaker thuis, ga lekker met haar uit eten. Ik besef nu dat ik niet meer elke carrièrekans hoef te pakken.” Als vriendin Stacey een beetje slim is en haar toekomstig echtgenoot toch op korte termijn binnen wil hengelen doe ik haar de volgende suggestie. Je schatje is op maandagavonden in Privilege op Ibiza te vinden (tot 22 september) en doet de rest van het jaar nog een hele reeks ‘In Concert’/ ‘In search of Sunrise’ tours waar best een pauzenummer ingelast kan worden. Sportpaleis Antwerpen (19 september) lijkt me een uitstekende locatie, niet te ver van Breda en makkelijk bereikbaar. Dus gewoon even iemand inhuren die een huwelijk mag voltrekken, wat familie op de gastenlijst zetten en zorgen voor een mooie jurk dan komt alles goed meid. Want je weet wat ze zeggen, van uitstel komt afstel.

 

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Augustus 2008

4 Reacties op “DJ Tiësto te druk voor eigen huwelijk

 1. dj tiesto te druk voor eigen huwelijk
  hij wil in disco draaien uitnodiging geld graag hebben eigen vrouw niets mee te maken
  uitgemaakt ja dj eigen schuld knap lekker kontje
  ga maar geld voor muziek draaien
  ik vind mooie dame
  maar muziek vet mixx je bent favoriete dj,s van Nederland
  groetjes xxx
  van
  alek vidakovic ik ben groot fan echt tiesto

 2. deanderekantvanhetgelijk

  Nu ruim een jaar later is het zover, vriendin opnieuw gedumpt en alleen maar met de carriere bezig. Toch een voorspellende gave dat dit niets zou worden. Al was dat gezien Verwest zijn verleden wel te verwachten natuurlijk.

 3. Number one Admin Thanx 😀

 4. Jammer dat er geen mooie celebrity wedding uit voortgekomen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s